✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Madeira 3615650 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope zonvakantie Madeira 2021? De goedkoopste last minute Madeira all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties madeira

 

Vakantie weer madeira komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
16°C 0mm
5m/s 55% 3%
27 februari
16°C / 13°C
lichte regen
28 februari
18°C / 15°C
lichte regen
1 maart
16°C / 15°C
lichte regen
2 maart
17°C / 15°C
half bewolkt
3 maart
18°C / 15°C
lichte regen
4 maart
17°C / 14°C
lichte regen
5 maart
17°C / 15°C
lichte regen
6 maart
16°C / 15°C
lichte regen
7 maart
18°C / 15°C
lichte regen
8 maart
18°C / 16°C
bewolkt
9 maart
18°C / 15°C
onbewolkt
10 maart
18°C / 15°C
onbewolkt
 

De groene natuur van Madeira

Madeira wordt de Parel van de Atlantische Oceaan genoemd. Het beeldschone Portugese eiland maakt deze naam helemaal waar. Het eiland heeft een prachtig groene natuur. Het zeer bergachtige landschap is een uitverkoren plek voor natuurgenieters en wandelaars. Langs de kust vind je eindeloze rotswanden en prachtige uitzichten. De helder blauwe warme wateren, zijn ideaal om te snorkelen en te duiken. Voor een strandvakantie hoef je niet naar het eiland Madeira af te reizen. Maar je vindt er wel een schilderachtig ongerept landschap, waar je nog echt kunt genieten van rust en natuur.

Het eiland ligt langs de Afrikaanse kust, boven de Canarische Eilanden. Het is net als deze Spaanse eilanden groep een vulkanisch eiland. Echter is Madeira veel groener. Dit komt door een meer gematigd klimaat. In de winter is de minimum temperatuur ca. 16 graden. In de zomer is de temperatuur ca. 23 graden. Echt koud of warm is het dus nooit. De kans op neerslag is tevens groter op dit eiland. Wat uiteraard ook de prachtige groene natuur verzorgd.

Een actieve vakantie of lekker ontspannen

De heldere warme wateren rond het eiland zijn ideaal voor allerlei watersporten. Uiteraard kan je hier prachtig snorkelen en duiken. Maar je kan ook met dolfijnen zwemmen of walvissen spotten.

Het eiland kent maar twee witte zandstranden. Deze vind je in Calheta en Machico. Het zand is geïmporteerd. Want de gehele kustlijn van het eiland is verder rotsachtig met enkele kleine zwarte stranden.

Het binnenland kent een prachtig groene natuur met bossen, bergen, kanalen en groene heuvel landschappen. Dit is een ideale zonbestemming om lekker van de natuur te genieten, met eindeloze wandelingen. Overal op het eiland vind je prachtig adembenemende uitzichten. Madeira is dé vakantie bestemming voor de natuur- en zon genieter welke niet van lui op het strand liggen houdt en liever weg is uit de drukte van massa toerisme.

Beoordeling Madeira

9 (1 beoordeling)