Andalusie 2013515 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope zonvakantie Andalusië 2020? De goedkoopste last minute Andalusië all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties andalusie

 

Vakantie weer andalusie komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: geheel bewolkt
28°C 0mm
2m/s 34% 100%
23 september
29°C / 23°C
geheel bewolkt
24 september
27°C / 24°C
lichte regen
25 september
29°C / 22°C
onbewolkt
26 september
21°C / 18°C
half bewolkt
27 september
23°C / 17°C
licht bewolkt
28 september
25°C / 18°C
onbewolkt
29 september
28°C / 20°C
geheel bewolkt
30 september
31°C / 22°C
half bewolkt
1 oktober
31°C / 22°C
onbewolkt
2 oktober
28°C / 21°C
onbewolkt
3 oktober
28°C / 21°C
onbewolkt
4 oktober
27°C / 21°C
onbewolkt
 

Actieve zonvakantie Andalusië

Het heerlijke klimaat in Andalusië zorgt het gehele jaar door voor prachtig weer. In zowel de zomer als in de winter zijn hier dan ook veel toeristen te vinden aan de Costa del Sol en de Costa de la Luz. Zomers zijn er de jonge gezinnen en jongeren die genieten van de zon, zee en het nachtleven. In de winter zijn er de overwinteraars die het warme weer opzoeken. Andalusië is voornamelijk bekend van de populaire badplaatsen als Malaga, Torremolinos en Marbella, maar ook van de historische steden als Sevilla, Cordoba, Granada en Ronda. Zonaanbidders en cultuurliefhebbers zitten hier absoluut goed.

Op een aan de stranden van Andalusië is van alles te doen. Natuurlijk is er volop de mogelijkheid om bij te bruinen op het strand, maar er zijn veel activiteiten voor de kust, waar de toeristen zich mee vermaken. Geniet van het strand en de vele watersporten, of maak één van de vele tours. Er zijn dan ook talloze tours door de steden en langs de vele bezienswaardigheden.

Het prachtige Andalusië zit vol cultuur. Onder andere het stierenvechten, de Iberische paarden, de Flamenco en de Sherry vinden hier hun oorsprong. In de verschillende steden zijn vele prachtige bezienswaardigheden uit de rijke historie van deze regio te vinden.
Ook de tours en activiteiten in de natuur mogen er zijn. Wandelen door bergen, grotten en kloven, paardrijden, mountainbiken of een quad- of buggytour in de natuur, alles is hier mogelijk.

Uitgaan in Andalusie

Met name de populaire badplaatsen Marbella, Torremolinos en Marbella staan garant voor een bruisend nachtleven. Vooral zomers zijn hier veel jongeren te vinden, die van hun zon en strandvakantie één groot feest maken. Voor de nacht begint, kan er heerlijk gedineerd worden. In de restaurants worden alle lokale specialiteiten aangeboden, daarna kan de avond worden voortgezet in de beachclubs, bars, clubs en discotheken

lees verder...

Reviews Andalusië

(0 beoordelingen)