✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Formentera 2663240 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Formentera 2021? De goedkoopste last minute Formentera all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties formentera

 

Vakantie weer formentera komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
14°C 0mm
5m/s 82% 50%
27 februari
14°C / 13°C
onbewolkt
28 februari
14°C / 14°C
onbewolkt
1 maart
15°C / 14°C
bewolkt
2 maart
15°C / 14°C
bewolkt
3 maart
15°C / 14°C
lichte regen
4 maart
14°C / 14°C
bewolkt
5 maart
14°C / 13°C
onbewolkt
6 maart
15°C / 14°C
licht bewolkt
7 maart
15°C / 13°C
bewolkt
8 maart
16°C / 15°C
onbewolkt
9 maart
16°C / 15°C
half bewolkt
10 maart
14°C / 12°C
bewolkt
 

Zon, zee en rust op Formentera

Daar waar mensen naar Ibiza gaan om te feesten, gaan andere mensen voor de rust naar Formentera. Het kleinste eiland van de Balearen is alleen bereikbaar via boot en daarom rustiger dan de andere eilanden. Wanneer je in alle rust wilt genieten van je last minute zonvakantie, zit goed op Formentera.

Formentera is nog vrij van het massatoerisme, waardoor je hier heerlijk in alle rust kunt genieten van de zon, zee en de natuur op het eiland. Het eiland heeft heerlijke brede en vooral rustige zandstranden. Op een aantal stranden bij resorts na, mag men op bijna het hele eiland naakt baden of naakt zonnebaden.

Wanneer je tijdens je vakantie niet alleen wilt zonnebaden op het strand, dan kan je hier ook verschillende watersporten beoefenen of fietstochten maken door de natuur. Jaarlijks komen veel vogelspotters naar Formentera voor de Flamingo’s en vele andere vogelsoorten. Veel van de natuur op het eiland valt onder het nationale park Ses Salines, welke een UNESCO werelderfgoed is.

Uitgaan op Formentera

Op het eiland zijn in de verschillende badplaatsen leuke terrasjes en restaurants te vinden, waar je lekker kan eten en of genieten van een drankje. In Es Pujols zijn diverse winkeltjes en boetiekjes waar je souvenirs kan vinden. Voor het echte stappen of uitgaan moet je op Ibiza zijn.

Beoordeling Formentera

(0 beoordelingen)