Formentera 2663240 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Formentera 2020? De goedkoopste last minute Formentera all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties formentera

 

Vakantie weer formentera komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
25°C 0mm
5m/s 68% 8%
25 september
25°C / 20°C
onbewolkt
26 september
21°C / 19°C
onbewolkt
27 september
24°C / 21°C
onbewolkt
28 september
24°C / 22°C
onbewolkt
29 september
23°C / 23°C
geheel bewolkt
30 september
24°C / 23°C
lichte regen
1 oktober
24°C / 20°C
lichte regen
2 oktober
22°C / 22°C
zwaar bewolkt
3 oktober
23°C / 20°C
lichte regen
4 oktober
23°C / 20°C
lichte regen
5 oktober
21°C / 20°C
onbewolkt
6 oktober
23°C / 21°C
onbewolkt
 

Zon, zee en rust op Formentera

Daar waar mensen naar Ibiza gaan om te feesten, gaan andere mensen voor de rust naar Formentera. Het kleinste eiland van de Balearen is alleen bereikbaar via boot en daarom rustiger dan de andere eilanden. Wanneer je in alle rust wilt genieten van je last minute zonvakantie, zit goed op Formentera.

Formentera is nog vrij van het massatoerisme, waardoor je hier heerlijk in alle rust kunt genieten van de zon, zee en de natuur op het eiland. Het eiland heeft heerlijke brede en vooral rustige zandstranden. Op een aantal stranden bij resorts na, mag men op bijna het hele eiland naakt baden of naakt zonnebaden.

Wanneer je tijdens je vakantie niet alleen wilt zonnebaden op het strand, dan kan je hier ook verschillende watersporten beoefenen of fietstochten maken door de natuur. Jaarlijks komen veel vogelspotters naar Formentera voor de Flamingo’s en vele andere vogelsoorten. Veel van de natuur op het eiland valt onder het nationale park Ses Salines, welke een UNESCO werelderfgoed is.

Uitgaan op Formentera

Op het eiland zijn in de verschillende badplaatsen leuke terrasjes en restaurants te vinden, waar je lekker kan eten en of genieten van een drankje. In Es Pujols zijn diverse winkeltjes en boetiekjes waar je souvenirs kan vinden. Voor het echte stappen of uitgaan moet je op Ibiza zijn.

lees verder...

Reviews Formentera

(0 beoordelingen)