Hawaii Oahu 65498823 123rf
Werelddeel: Oceanië
Vliegafstand: minder dan 19 uur
Taal: Engels
Valuta: Dollar
Reisdocumenten: Paspoort, ESTA formulier
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope zonvakantie Hawaii 2020-2021? De goedkoopste last minute Hawaii all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties hawaii

 

Vakantie weer hawaii komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
27°C 8mm
2m/s 71% 100%
27 oktober
26°C / 24°C
zware regenval
28 oktober
26°C / 23°C
matige regen
29 oktober
27°C / 24°C
matige regen
30 oktober
27°C / 25°C
matige regen
31 oktober
26°C / 24°C
matige regen
1 november
26°C / 24°C
lichte regen
2 november
26°C / 24°C
bewolkt
3 november
26°C / 24°C
lichte regen
4 november
26°C / 24°C
lichte regen
5 november
27°C / 25°C
lichte regen
6 november
26°C / 24°C
lichte regen
7 november
26°C / 23°C
lichte regen
 

Genieten van het paradijselijke Hawaii

Indrukwekkende vulkanen, tropische regenwouden, idyllische stranden, een heerlijk klimaat en bruisende steden. Wat is er nu niet fantastisch aan Hawaii. De eilandengroep Hawaii bestaat uit prachtige eilanden, met luxe resorts en hotels, waar toeristen uit de hele wereld komen om te ontspannen en genieten, tijdens een heerlijke lastminute zonvakantie Hawaii. Heerlijk surfen op de golven in de branding, bijbruinen op de goudgele zandstranden, genieten van de omgeving en het prachtige uitzicht van het paradijselijke Hawaii.

Hawaii kent talloze heerlijke stranden, Waikiki op het eiland Oahu, is waarschijnlijk wel het bekendste. Ook Makena Beach op het eiland Maui is erg populair. In de branding laten de vele surfers op de golven hun kunsten zien. Op de berg Haleakala is een prachtig panorama te zien over het eiland en de zee. Het eiland Lanaï is het thuis van vele luxe resorts, maar ook van vele prachtige landschappen, maagdelijke regenwouden en de scheepswrakken om bij te duiken. Vlak bij Mauï ligt het bijna ongerepte eiland Molokai, met prachtige kliffen en watervallen. Het eiland Hawaii geeft een kijkje in de grillen der natuur. Sinds 1983 spuwt de vulkaan Kilauea iedere dag lava. Het noordelijkste eiland Kauai is het een paradijs voor actieve vakantiegangers. Schildpadden spotten voor de kust van Poipu beach, wandelen door Waimea canyon en kayakken over Waimea river. Ontdek het paradijselijke Hawaii.

Uitgaan op Hawaii

De stad Honolulu op Oahu is het grootste uitgaanscentrum van Hawaii. Het is moderne grote stad met veel eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden in een bruisend nachtleven. Er zijn de gewone bars, kroegen en discotheken, maar ook pianobars en karaokebars. Theaters en casino’s zijn hier ook uitstekende uitgaansgelegenheden.

lees verder...

Reviews Hawaii

10 (1 beoordeling)