Last minute vakantie Zwarte Zeekust 🏝️ SENTIDO Marea

Prijs (per persoon)€679,-€999,- -32%
Vertrek opWoensdag 28 september 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Goudstrand Golden Sands
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in SENTIDO Marea, Goudstrand Golden Sands ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 679,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op woensdag 28 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

SENTIDO Marea

Direct aan Goldstrand en alleen gescheiden van het fijne zandstrand door de strandpromenade. Er zijn tal van bars, restaurants en winkels in de buurt. Het centrum van de Goldstrand bereikt u na...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 28 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!