TOP DEAL vakantie Lanzarote 🏝️ Hipotels Natura Palace en Spa

Prijs (p/p)€786,-€893,- -12%
Vertrek opWoensdag 14 juli 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Lanzarote »  Playa Blanca
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Hipotels Natura Palace en Spa, Playa Blanca ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 786,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ TOP DEAL vakantie Lanzarote - Canarische Eilanden met vertrek op woensdag 14 juli 2021 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Hipotels Natura Palace en Spa

8 daagse vliegvakantie naar Hipotels Natura Palace en Spa in playa blanca, canarische eilanden. Op loopafstand van het zandstrand Playa de Flamingo bevindt zich het mooie Hipotels Natura Palace. Het hotel heeft naast een heerlijke wellnessruimte en vele sportmogelijkheden ook een leuk animatieprogramma voor jong en oud. Het is zeker aan te raden om een fiets te huren bij het hotel, zodat je meer kan zien van het prachtige Playa Blanca!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 14 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!