Geweldige zonvakantie Bonaire 🏝️ TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Prijs (per persoon)€1182,-€1441,- -18%
Vertrek opMaandag 30 augustus 2021
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Bonaire »  Bonaire »  Kralendijk
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Bonaire ☀ 9 Dagen in TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire, Kralendijk ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1182,- per persoon ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Geweldige zonvakantie Bonaire - Bonaire met vertrek op maandag 30 augustus 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Vriendelijk personeel, stijlvolle appartementen en uitstekende service: het bekende TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort is nu ook te vinden op Bonaire. Gelegen op een toplocatie. Na een verrukkelijk ontbijt sta je zo met je blote voeten in het witte zand. Dé eye catcher: een lazy river waarop je door het hele resort kan dobberen. Als dat geen vakantie is. Met een huurauto verken je het hele eiland. Vergeet vooral je snorkelset niet, want Bonaire kent talloze snorkelspots.. Zodra je terugkomt serveert de barman je met een stralende lach een verkoelende cocktail. Plons nog even in het zwembad voordat je gaat dineren op het resort. Of wandel naar het knusse Kralendijk om culinair te genieten. TIME TO SMILE Chogogo heeft alles in huis voor een topvakantie op Bonaire.

Geweldige zonvakantie Bonaire 🏝️ TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire
Geweldige zonvakantie Bonaire 🏝️ TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire
Geweldige zonvakantie Bonaire 🏝️ TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire
Geweldige zonvakantie Bonaire 🏝️ TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Faciliteiten accommodatie

  • Uniek: dobberen in de lazy river
  • Bekend van Chogogo Curaçao
  • Vlakbij het knusse Kralendijk
  • Aan het mooiste strand van Bonaire
  • Splinternieuwe appartementen
  • Fiets- en autoverhuur op het resort

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 30 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!