Last minute zonvakantie Sint Maarten 🏝️ Holland House Beach

Prijs (per persoon)€1603,-€1781,- -10%
Vertrek opDinsdag 13 september 2022
Verblijf9 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Sint Maarten »  Sint Maarten »  Philipsburg
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Sint Maarten ☀ 9 Dagen logies in Holland House Beach, Philipsburg ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1603,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Sint Maarten - Sint Maarten met vertrek op dinsdag 13 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Holland House Beach

Het trendy hotel ligt op een fantastische locatie midden in het centrum van Philipsburg. De achterzijde van het hotel grenst aan de gezellige (taxfree) winkelstraat Frontstreet en aan de voorzijde...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 13 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!