Last minute vakantie Varadero 🏝️ Melia Las Antillas

Prijs (per persoon)€999,-€1175,- -15%
Vertrek opZaterdag 15 januari 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Cuba »  Varadero »  Varadero
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Cuba ☀ 9 Dagen in Melia Las Antillas, Varadero ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 999,- per persoon ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Varadero - Cuba met vertrek op zaterdag 15 januari 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Melia Las Antillas

9-daagse Zonvakantie naar Varadero bij Melia Las Antillas. Ultiem relaxen: All Inclusive, Met prachtige tuinen en vijvers, Direct aan het strand, Minimum leeftijd 16 jaar, Souvenirmarkt in het resort, Ruime kamers met frisse look & inclusief transfers.. Een vakantie zonder kinderen? Hier in het hotel verblijven alleen volwassenen. Hier wandel je door de groene tuinen van het resort. Ga je voor het relaxen in een hangmat liggen en koop je voor thuis een souvenir op de souvenirmarkt. En natuurlijk is er ook een zwembad om lekker af te koelen.

Last minute vakantie Varadero 🏝️ Melia Las Antillas
Last minute vakantie Varadero 🏝️ Melia Las Antillas
Last minute vakantie Varadero 🏝️ Melia Las Antillas
Last minute vakantie Varadero 🏝️ Melia Las Antillas

Vakantie highlights

  • Ultiem relaxen: All Inclusive, Met prachtige tuinen en vijvers, Direct aan het strand, Minimum leeftijd 16 jaar, Souvenirmarkt in het resort, Ruime kamers met frisse look & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Discotheek
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Zeilbootverhuur,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 15 januari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!