Last minute zonvakantie Limasol 🏝️ GrandResort

Prijs (per persoon)€873,-€959,- -9%
Vertrek opDinsdag 21 juni 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Cyprus »  Limasol »  Limassol
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Cyprus ☀ 8 Dagen logies ontbijt in GrandResort, Limassol ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 873,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Limasol - Cyprus met vertrek op dinsdag 21 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

GrandResort

Direct aan het zandstrand. Winkel- en amusementsmogelijkheden liggen op ca. 100 m. Het is ca. 12 km naar Limassol. Voor het hotel is een bushalte.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 21 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!