Geweldige zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Xperience Seabreeze

Prijs (per persoon)€574,-€883,- -35%
Vertrek opWoensdag 14 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Egypte »  Sharm el Sheikh »  Sharks Bay
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Egypte ☀ 8 Dagen in Xperience Seabreeze, Sharks Bay ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 574,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Geweldige zonvakantie Sharm el Sheikh - Egypte met vertrek op woensdag 14 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.7

Xperience Seabreeze

8-daagse Zonvakantie naar Sharm el Sheikh bij Xperience Seabreeze. Goede uitvalbasis voor vakantie, Comfortabel, net en verzorgd, Shuttlebus naar het oude centrum, Prima snorkelspot, All In, zorgeloos ontspannen, Met een groen karakter & inclusief transfers.. Kleinschalig met een grote service! Dat is Xperience Seabreeze. Hier kom je geen kinderen tegen en geniet je in alle rust van elkaar. Relax onder een parasol aan een van de zwembaden of op het strand. Een drankje bij de hand en straks naar een van de poolbars voor de lunch. Voor morgen staat een dagje duiken op het programma, maar vandaag nog even helemaal niets, alleen maar wegdromen.

Geweldige zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Xperience Seabreeze
Geweldige zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Xperience Seabreeze
Geweldige zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Xperience Seabreeze
Geweldige zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Xperience Seabreeze

Vakantie highlights

  • Goede uitvalbasis voor vakantie, Comfortabel, net en verzorgd, Shuttlebus naar het oude centrum, Prima snorkelspot, All In, zorgeloos ontspannen, Met een groen karakter & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Roomservice
  • Fitness
  • Duikschool
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 14 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!