Korting vakantie Alpes de Haute Provence 🏝️ Village De Vacances L'Hippocampe

Prijs (per accommodatie)€151,-€178,- -15%
Vertrek opZaterdag 30 april 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren villa
Bestemming Frankrijk »  Alpes de Haute Provence »  Volonne
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen in Village De Vacances L'Hippocampe, Volonne ☀ Kindvriendelijk ☀ € 151,- per accommodatie ☀ Verblijf in 5 sterren villa ☀ Korting vakantie Alpes de Haute Provence - Frankrijk met vertrek op zaterdag 30 april 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.8

Village De Vacances L'Hippocampe

8-daagse Zonvakantie naar Alpes de Haute Provence bij Village De Vacances L'Hippocampe. Relatief rustige camping, Gelegen in toeristische omgeving, Zoek de zee op en ga snorkelen, Kinderplezier spat er vanaf, Erkend met duurzaamheidslabel, Centrum Vollone op 500 meter, Erkend met eco-label

Korting vakantie Alpes de Haute Provence 🏝️ Village De Vacances L'Hippocampe
Korting vakantie Alpes de Haute Provence 🏝️ Village De Vacances L'Hippocampe
Korting vakantie Alpes de Haute Provence 🏝️ Village De Vacances L'Hippocampe
Korting vakantie Alpes de Haute Provence 🏝️ Village De Vacances L'Hippocampe

Vakantie highlights

 • Relatief rustige camping, Gelegen in toeristische omgeving, Zoek de zee op en ga snorkelen, Kinderplezier spat er vanaf, Erkend met duurzaamheidslabel, Centrum Vollone op 500 meter, Erkend met eco-label

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Discotheek
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Tennis
 • Volleybal
 • Wasmachines (zelfservice)
 • Huisdieren toegestaan,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 30 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-12-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!