Goedkoop op zonvakantie Var 🏝️ Soleil de St. Tropez

Prijs (per persoon)€542,-€1084,- -50%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Var »  Port Grimaud
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen all inclusive in Soleil de St. Tropez, Port Grimaud ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 542,- per persoon ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op zonvakantie Var - Frankrijk met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

3.5

Soleil de St. Tropez

Hotel Soleil de St. Tropez ligt in het vakantiedorp 'Les Parcs de Grimaud', in Port Grimaud. Port Grimaud wordt ook wel het kleine Venetië van de Côte d'Azur genoemd. Het gouden zandstrand ligt op circa 300 meter, een perfecte locatie voor de zonliefhebber. De zee is ondiep dus het is ideaal voor gezinnen met kinderen. Daarnaast beschikt het hotel ook over een zwembad met ligbedden. De mooie plaats Sainte-Maxime ligt op circa 7 kilometer. Een bezoek aan Saint-Tropez mag hier niet ontbreken. Hoe dichter je bij de haven komt, hoe groter de luxe jachten worden. Voel jezelf ook een ster op je welverdiende vakantie.

Goedkoop op zonvakantie Var 🏝️ Soleil de St. Tropez
Goedkoop op zonvakantie Var 🏝️ Soleil de St. Tropez
Goedkoop op zonvakantie Var 🏝️ Soleil de St. Tropez
Goedkoop op zonvakantie Var 🏝️ Soleil de St. Tropez

Faciliteiten accommodatie

  • Rustig gelegen in een groen park
  • Pal aan een kleine golfbaan
  • Het strand op loopafstand
  • Inclusief eten en drinken
  • Ter plaatse fietsen huren
  • Voor het fietspad langs de zee

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!