Korting zonvakantie Mykonos 🏝️ Andronikos Village

Prijs€1024,-€1164,- -12%
Vertrek opMaandag 26 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Griekenland »  Mykonos »  Mykonos stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Andronikos Village, Mykonos stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1024,-  ☀ Verblijf in 4 sterren villa ☀ Korting zonvakantie Mykonos - Griekenland met vertrek op maandag 26 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Andronikos Village

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Andronikos Village. Strak, trendy en relaxed hotel, Slaap in een futuristische kamer, Onweerstaanbaar ontbijtbuffet, Minimumleeftijd: 15 jaar, Service is hier uitgevonden, Vlak bij het fijne centrum & inclusief transfers.. Dit hotel is uniek om de strakke en bijzondere inrichting. De architectuur is geraffineerd en hypermodern. Deze design oase ligt vlak bij Mykonos stad en heeft een rustgevende uitstraling. Van het personeel en de heerlijke loungebedden bij het zwembad, tot aan de futuristische inrichting van je kamer. Je start je dag hier goed met een uitgebreid ontbijt. En verder? Kijk maar wat de dag je brengt, het is tenslotte vakantie...

Korting zonvakantie Mykonos 🏝️ Andronikos Village
Korting zonvakantie Mykonos 🏝️ Andronikos Village
Korting zonvakantie Mykonos 🏝️ Andronikos Village
Korting zonvakantie Mykonos 🏝️ Andronikos Village

Vakantie highlights

  • Strak, trendy en relaxed hotel, Slaap in een futuristische kamer, Onweerstaanbaar ontbijtbuffet, Minimumleeftijd: 15 jaar, Service is hier uitgevonden, Vlak bij het fijne centrum & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 26 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!