Heerlijke zonvakantie 🏝️ 15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië

Prijs (p.p.) €1311,-€1580,-  -17%
Vertrek opWoensdag 29 september 2021
Verblijf15 Dagen
Accommodatie
Bestemming Italië »  » 
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 15 Dagen in 15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië, ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ☀ € 1311,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Heerlijke zonvakantie met vertrek op woensdag 29 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië

In de hak en de punt van de Italiaanse laars liggen schitterende regio's op ons te wachten. En wat te denken van Sicilië. De oude Grieken wisten het al: in het uiterste zuiden van Italië is het goed toeven. Vanuit het Griekse moederland werden hier talloze kolonies gesticht, die in de loop der eeuwen uitgroeiden tot indrukwekkende steden waarvan nu de overblijfselen te bewonderen zijn. Maar dit uiterste zuiden van het heerlijke Italië biedt nog zóveel meer. We varen naar Sicilië waar de Etna als een reus over het achterland waakt. Met recht kun je spreken van een 'viaggio particolare'.

Heerlijke zonvakantie  🏝️ 15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië
Heerlijke zonvakantie  🏝️ 15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië
Heerlijke zonvakantie  🏝️ 15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië
Heerlijke zonvakantie  🏝️ 15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië

Faciliteiten accommodatie

  • Groepsreis
  • NL-sprekende reisleiding
  • Van Brindisi naar Palermo; uniek
  • Dagtocht Eolische Eilanden
  • Pompeï, Alberobello en Napels
  • Panoramatour Amalfikust

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 29 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!