Lekker goedkoop! zonvakantie Florence 🏝️ Kraft

Prijs (per persoon)€872,-€938,- -7%
Vertrek opZaterdag 29 oktober 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Florence »  Florence
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope herfstvakantie Italië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Kraft, Florence ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 872,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Lekker goedkoop! zonvakantie Florence - Italië met vertrek op zaterdag 29 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Kraft

Dit klassieke hotel is de perfecte uitvalsbasis in het centrum van Florence. Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo wordt het wordt geroemd om de uitstekende service, kun je een duik in het...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 29 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!