TIP vakantie Lazio 🏝️ Fabulous Human Travel

Prijs€120,-€164,- -27%
Vertrek opZaterdag 8 april 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Italië »  Lazio »  Rome
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ☀ 8 Dagen in Fabulous Human Travel, Rome ☀ € 120,-  ☀ Verblijf in 4 sterren villa ☀ TIP vakantie Lazio - Italië met vertrek op zaterdag 8 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.5

Fabulous Human Travel

8-daagse Zonvakantie naar Lazio bij Fabulous Human Travel. Groot lagune zwembad, Veel speelplezier animatie, Staat garant voor veel waterpret, Strand op ca. 10km, Haal een ijsje in de gelateria, Colosseum, Vaticaan, Trevifontein. Camping Fabulous Village ligt in een groot pijnbomen bos van 30 hectare, tussen Rome en de kustplaats Ostia. Vanwege deze pijnbomen weet je zeker dat er in de warme zomermaanden de nodige schaduw zal zijn. Op de camping vinden waterratten een olympisch zwembad en een kinderbad met waterglijbaan, dus dat zit wel goed. Het restaurant, de supermarkt en de gezellige bar zorgen voor het nodige comfort. Sportief bezig zijn kan ook, bijvoorbeeld op het volleybalveld of organiseer met medekampeerders een voetbalwedstrijd. Trouwens ook de tennisbanen liggen er niet voor niets! Het centrum van Rome ligt op slechts 15 kilometer afstand en voor de camping stopt de bus naar het dichtstbijzijnde station van de metro.

TIP vakantie Lazio 🏝️ Fabulous Human Travel
TIP vakantie Lazio 🏝️ Fabulous Human Travel
TIP vakantie Lazio 🏝️ Fabulous Human Travel
TIP vakantie Lazio 🏝️ Fabulous Human Travel

Vakantie highlights

  • Groot lagune zwembad, Veel speelplezier animatie, Staat garant voor veel waterpret, Strand op ca. 10km, Haal een ijsje in de gelateria, Colosseum, Vaticaan, Trevifontein

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Tennis
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 8 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!