Actie aanbieding zonvakantie Napels 🏝️ Grand Europa 8 Dagen €467,-

Prijs (per persoon)€467,-€916,- -49%
Vertrek opMaandag 27 februari 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Napels »  Napels
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope aanbieding winterzon vakantie Italië ☀ 8 Dagen logies in Grand Europa, Napels ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Brussel Charleroi € 467,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Actie aanbieding zonvakantie Napels - Italië met vertrek op maandag 27 februari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Grand Europa

Hotel Grand Europa is gevestigd in een prachtig 19e eeuws gebouw en heeft een zeer centrale ligging in het hart van de stad. het hotel is gelegen naast het treinstation van Napoli Piazza...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!