Aanbieding zonvakantie Sicilië 🏝️ Alcantara Resort

Prijs (per persoon)€540,-€831,- -35%
Vertrek opDinsdag 9 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Sicilië »  Gaggi
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Alcantara Resort, Gaggi ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 540,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Aanbieding zonvakantie Sicilië - Italië met vertrek op dinsdag 9 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.4

Alcantara Resort

8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij Alcantara Resort. Voor de liefhebbers van rust, De service komt uit het hart, Smullen van goed ontbijtbuffet, Lekker luxe: grote tuin, Proost! Fles wijn staat klaar, Met een drankje bij het zwembad & inclusief transfers.. De hartelijke ontvangst belooft een heerlijk verblijf. De tuin waarin de kamers zich bevinden is een waar paradijs. Na het uitgebreide ontbijt kun je aan het zwembad relaxen. Ook handig dat de auto inclusief is, nu heb je de keuze om de omgeving te ontdekken op wielen of te voet. Al wandelend of tijdens een raft tour zie je de geweldige natuur, ooit gevormd door een uitbarsting van de vulkaan. 's Avonds terug in het hotel wordt het zeker genieten van de specialiteiten van de chef met een glas lokale wijn. Kon dit maar altijd duren.

Aanbieding zonvakantie Sicilië 🏝️ Alcantara Resort
Aanbieding zonvakantie Sicilië 🏝️ Alcantara Resort
Aanbieding zonvakantie Sicilië 🏝️ Alcantara Resort
Aanbieding zonvakantie Sicilië 🏝️ Alcantara Resort

Vakantie highlights

  • Voor de liefhebbers van rust, De service komt uit het hart, Smullen van goed ontbijtbuffet, Lekker luxe: grote tuin, Proost! Fles wijn staat klaar, Met een drankje bij het zwembad & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Tennis,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 9 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!