TOP DEAL zonvakantie Sicilië 🏝️ Le Tartarughe

Prijs (per persoon)€374,-€584,- -36%
Vertrek opDinsdag 17 mei 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Sicilië »  Letojanni
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Le Tartarughe, Letojanni ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 374,- per persoon ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ TOP DEAL zonvakantie Sicilië - Italië met vertrek op dinsdag 17 mei 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Le Tartarughe

8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij Le Tartarughe. Deur uit, centrum in, En lopend naar het strand, Ruim verzorgde appartementen, Ontbijten op het balkon, Quality time met het hele gezin, Ook makkelijk; eigen wasmachine & inclusief transfers.. Op zoek naar een kwalitatief uitstekend appartement? De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien, met zelfs een eigen wasmachine. Wil je erop uit? Er zijn genoeg excursiemogelijkheden. Wat dacht je van een bezoek aan de Etna vulkaan of meedoen met de Siciliaanse kookworkshop? De vakantie is gelukkig nog maar net begonnen. In je appartement heb je nog voldoende dagen om je nieuwe kookkunsten uit te proberen. De boodschappen kun je ook halen tijdens je bezoek aan het historisch centrum van Taormina. Aan het eind van de vakantie ben jij de keukenprins(es)!

TOP DEAL zonvakantie Sicilië 🏝️ Le Tartarughe
TOP DEAL zonvakantie Sicilië 🏝️ Le Tartarughe
TOP DEAL zonvakantie Sicilië 🏝️ Le Tartarughe
TOP DEAL zonvakantie Sicilië 🏝️ Le Tartarughe

Vakantie highlights

  • Deur uit, centrum in, En lopend naar het strand, Ruim verzorgde appartementen, Ontbijten op het balkon, Quality time met het hele gezin, Ook makkelijk; eigen wasmachine & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 17 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!