Last minute vakantie Toscane 🏝️ 11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië

Prijs (per persoon)€663,-€1105,- -40%
Vertrek opZondag 12 juni 2022
Verblijf11 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  Toscane »  Arezzo
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ☀ 11 Dagen in 11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië, Arezzo ☀ € 663,-  (per persoon) ☀ Last minute vakantie Toscane - Italië met vertrek op zondag 12 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië

11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië. Individuele rondreis, Karaktervolle hotels, Niet te missen: Florence, Betoverend Siena, Door naar schitterend Umbrië, Het onontdekte Perugia & inclusief transfers.. De naam zegt het al; dit is een rondreis voor diegene die wat langer de populaire regio's Toscane en Umbrië wil ervaren. Natuurlijk zijn er de bekende hoogtepunten zoals Pisa, Florence en Assisi, maar er is ook tijd om de wat kleine en onbekende dorpen te bezoeken. Wat dacht je van het onontdekte Perugia en Todi, beide in het ruige Umbrië. En niet alleen cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. De natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de vallei van Orcia, in de Chianti streek en bij de watervallen Cascate delle Marmore. Overnachten doe je in karakteristieke 4-sterrenhotels of kies voor de versie waarin je verblijft in standaard middenklasse hotels (3-sterren).

Last minute vakantie Toscane 🏝️ 11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië
Last minute vakantie Toscane 🏝️ 11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië
Last minute vakantie Toscane 🏝️ 11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië
Last minute vakantie Toscane 🏝️ 11-daagse rondreis Karakteristiek Toscane en Umbrië

Vakantie highlights

  • Individuele rondreis, Karaktervolle hotels, Niet te missen: Florence, Betoverend Siena, Door naar schitterend Umbrië, Het onontdekte Perugia & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 12 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!