Fantastische vakantie Toscane 🏝️ Maestoso

Prijs (per persoon)€301,-€510,- -41%
Vertrek opZaterdag 1 april 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Toscane »  Montecatini Terme
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ☀ 8 Dagen in Maestoso, Montecatini Terme ☀ € 301,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Fantastische vakantie Toscane - Italië met vertrek op zaterdag 1 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.8

Maestoso

8-daagse Zonvakantie naar Toscane bij Maestoso. Een film van Fellini die herleeft, Gratis wijnproeven, Exclusief in ons aanbod, Toscane op zijn best, Een niet te kloppen prijs, Gastvrijheid in het bloed. Een familie die zich van generatie op generatie bezighoudt met het hotel en alles in het werk stelt het je naar de zin te maken. Het bij onze gasten zeer geliefde hotel ligt in een centrale straat van Montecatini maar is toch verrassend rustig. Een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de hoogtepunten van Toscane. Op 1500 m afstand ligt het station waarvandaan je de trein kunt nemen naar Lucca, Florence en Viareggio.

Fantastische vakantie Toscane 🏝️ Maestoso
Fantastische vakantie Toscane 🏝️ Maestoso
Fantastische vakantie Toscane 🏝️ Maestoso
Fantastische vakantie Toscane 🏝️ Maestoso

Vakantie highlights

  • Een film van Fellini die herleeft, Gratis wijnproeven, Exclusief in ons aanbod, Toscane op zijn best, Een niet te kloppen prijs, Gastvrijheid in het bloed

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!