Last second deal zonvakantie Ilha Do Sal 🏝️ Sol Dunas 9 Dagen €1307,-

Prijs (per persoon)€1307,-€1790,- -27%
Vertrek opZondag 15 januari 2023
Verblijf9 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  Ilha Do Sal »  Santa Maria
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Aanbieding winterzon vakantie Kaapverdië ☀ 9 Dagen all inclusive in Sol Dunas, Santa Maria ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 1307,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last second deal zonvakantie Ilha Do Sal - Kaapverdië met vertrek op zondag 15 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

9

Sol Dunas

Op het zandstrand van Algodoeiro. Deels met rotsen op het strand en in het water (zwemschoenen aanbevolen). Naast het beroemde surf- en zandstrand van Ponta Preta. Het centrum van Santa Maria ligt...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 15 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!