Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Albona & Residence

Prijs (p.p.) €469,-€479,-  -2%
Vertrek opWoensdag 26 mei 2021
Verblijf6 Dagen logies
Accommodatie
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Rabac
VervoerInclusief vlucht en huurauto
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope fly & drive zonvakantie Kroatië ☀ 6 Dagen logies in Hotel Albona & Residence, Rabac ☀ Inclusief vlucht ☀ Inclusief huurauto ☀ € 469,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Een panoramisch uitzicht op de zee en de Kvarner-eilanden ☀ Vlak bij het kiezelstrand ☀ Ideaal voor families ☀ Goedkope zonvakantie Istrië met vertrek op woensdag 26 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

5.1

Hotel Albona & Residence

Hotel Albona & Residence ligt op een droomlocatie in het zonovergoten Rabac. Want voor de deur ligt namelijk het witte kiezelstrand en het sprookjesachtige blauwe water van de Adriatische zee. Vergeet vooral niet om een duikbril mee te nemen wanneer je sprankelende water in duikt, want door het heldere water kun je nog wel eens verrassend mooie vissen tegen komen. Ook wordt de prachtige omgeving, rond de appartementen overspoeld door groene cipressen en heerlijk geurende pijnbomen. Vooral voor families is Albona een heerlijke plek om vakantie te vieren. Voor jong en oud is er volop vertier. Zo is er voor de kids een uitgebreid animatieprogramma en terwijl zij zich vermaken met mooie knutselwerkjes kun je jezelf laten pamperen tijdens een weldadige massage. Maar er kan ook een balletje geslagen worden, op de tennisbaan of tijdens een potje minigolf.

Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Albona & Residence
Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Albona & Residence
Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Albona & Residence
Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Albona & Residence

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 26 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!