Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Aminess Laguna

Prijs (p.p.) €684,-€769,-  -11%
Vertrek opDonderdag 20 mei 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Novigrad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope zonvakantie Kroatië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Hotel Aminess Laguna, Novigrad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 684,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Aan zee ☀ Leuke activiteiten ☀ Restaurant met regionale producten ☀ Vlak bij het strand ☀ Goedkope zonvakantie Istrië met vertrek op donderdag 20 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Hotel Aminess Laguna

Op 10 minuutjes loopafstand van het centrum van Novigrad ligt het comfortabele hotel Aminess Laguna. Het hotel wordt omgeven door een heerlijk geurend bos van pijnbomen en ligt vlak bij het sprookjesachtige Adriatische Zee.Neem je waterschoentjes maar mee want het kiezelstrand ligt letterlijk om de hoek ligt. Ben je niet zo'n strandmens? Geen nood; het hotel biedt ook een heel fijn zwembad. Daarnaast vin je er ook andere faciliteiten, zoals een midgetgolfbaan, een speeltuin en een midgetgolfbaan. Hotel Aminess Laguna is samen met hotel Maestral onderdeel van Laguna Novigrad. Dit betekent bijvoorbeeld dat een aantal faciliteiten gedeeld zijn en dat het restaurant zich in hotel Maestral bevind. Een leuk weetje over het restaurant is dat er veel gebruik gemaakt wordt van regionale producten: van olijfolie tot truffels.

Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Aminess Laguna
Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Aminess Laguna
Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Aminess Laguna
Goedkope zonvakantie Istrië 🏝️ Hotel Aminess Laguna

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 20 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!