Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Resort Horizont

Prijs (per persoon)€125,-€250,- -50%
Vertrek opZondag 18 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Pula
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Resort Horizont, Pula ☀ € 125,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren appartement ☀ Goedkope vakantie Istrië - Kroatië met vertrek op zondag 18 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Resort Horizont

8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Resort Horizont. Nette appartementen, Op een resort in het groen, Van harte door ons aanbevolen, Activiteiten voor jong en oud, Neem een duik in het zwembad, Of in de kristal heldere zee & inclusief transfers.. Yes, de kogel is door de kerk, jullie gaan naar Kroatië op vakantie. Appartementen Horizont zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een eenvoudig appartement op een groot resort. Geliefd bij jong en oud. Gelegen op een pracht locatie. Na een dagje slenteren door de straten van Pula maak je op het resort nog een strandwandeling over de promenade. Neem nog een avond duik in de kristalheldere zee. Het water is namelijk heerlijk! Dan snel naar bed want de dag begint weer vroeg. Morgenochtend beginnen namelijk de activiteiten en de kids hebben gezegd dat ze graag mee willen doen met het sport en spel programma!

Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Resort Horizont
Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Resort Horizont
Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Resort Horizont
Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Resort Horizont

Vakantie highlights

 • Nette appartementen, Op een resort in het groen, Van harte door ons aanbevolen, Activiteiten voor jong en oud, Neem een duik in het zwembad, Of in de kristal heldere zee & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Bar
 • Entertainment
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Fitness
 • Tennis
 • Fietsverhuur
 • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 18 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!