Korting zonvakantie Istrië 🏝️ Villas Rubin

Prijs (per accommodatie)€224,-€350,- -36%
Vertrek opZondag 18 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Rovinj
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Villas Rubin, Rovinj ☀ Kindvriendelijk ☀ € 224,- per accommodatie ☀ Verblijf in 3 sterren villa ☀ Korting zonvakantie Istrië - Kroatië met vertrek op zondag 18 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Villas Rubin

8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Villas Rubin. Zeer geliefd bij Nederlanders, Mooie zwembaden, Genieten aan het strand, Doe mee met de animatie, Met veel faciliteiten, Prijstopper. Er wordt veel op gezocht, familievakanties dichtbij huis. Je hoeft niet lang te zoeken, want bij dit vakantiepark ben je op het juiste adres. Je hoeft dit resort niet af om je vakantie te vullen. Er zijn uitgebreide sport- en avondprogramma's. Ga lekker liggen op de ligweides onder de bomen, bij het zwembad met glijbanen en er is een miniclub voor de kids. Kies uit een rots- of kiezelstrand en als dat niet genoeg is: er is een speciaal strand voor de trouwe viervoeters!

Korting zonvakantie Istrië 🏝️ Villas Rubin
Korting zonvakantie Istrië 🏝️ Villas Rubin
Korting zonvakantie Istrië 🏝️ Villas Rubin
Korting zonvakantie Istrië 🏝️ Villas Rubin

Vakantie highlights

  • Zeer geliefd bij Nederlanders, Mooie zwembaden, Genieten aan het strand, Doe mee met de animatie, Met veel faciliteiten, Prijstopper

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Duikschool
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 18 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!