Aanbieding zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ TUI BLUE Makarska

Prijs (per persoon)€512,-€656,- -22%
Vertrek opVrijdag 30 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Midden Dalmatië »  Igrane
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in TUI BLUE Makarska, Igrane ☀ € 512,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Aanbieding zonvakantie Midden Dalmatië - Kroatië met vertrek op vrijdag 30 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

5.5

TUI BLUE Makarska

8-daagse Zonvakantie naar Midden Dalmatië bij TUI BLUE Makarska. Stijlvol koppels hotel, Direct aan zee, Wellness en sport faciliteiten, Geniet van heerlijk eten, Zonsondergang om nooit te vergeten, Erkend met eco-label. Zoek je een goed hotel op een heerlijke rustige locatie. Dan zit je als koppel perfect bij het TUI BLUE Makarska hotel. Achter de historische muren vind je verschillende kamers met uitzicht op het dennenbos of het strand. En met een perfecte All Inclusive formule hoef je geen moment van de dag na te denken wat te eten of te drinken. Zelfs het buffet omruilen voor à la carte is, met reservering, mogelijk. Wil je er een dagje op uit, ga dan naar het oh zo gezellige Makarska.

Aanbieding zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ TUI BLUE Makarska
Aanbieding zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ TUI BLUE Makarska
Aanbieding zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ TUI BLUE Makarska
Aanbieding zonvakantie Midden Dalmatië 🏝️ TUI BLUE Makarska

Vakantie highlights

  • Stijlvol koppels hotel, Direct aan zee, Wellness en sport faciliteiten, Geniet van heerlijk eten, Zonsondergang om nooit te vergeten, Erkend met eco-label

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 30 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!