Last minute vakantie Raa Atol 🏝️ Adaaran Meedhupparu Island Resort

Prijs (per persoon)€2254,-€3131,- -28%
Vertrek opZondag 19 juni 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malediven »  Raa Atol »  Meedhupparu Island
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Malediven ☀ 8 Dagen all inclusive in Adaaran Meedhupparu Island Resort, Meedhupparu Island ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 2254,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Raa Atol - Malediven met vertrek op zondag 19 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Adaaran Meedhupparu Island Resort

In het zuidelijke deel van het Raa-atol met grotendeels ongerepte duik- en snorkelgebieden, een prachtig strand en een turquoise blauwe lagune. Het eiland is ca. 600 x 300 m. De transfer vindt...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 19 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!