TIP zonvakantie Malta 🏝️ db Seabank Resort + Spa

Prijs (per persoon)€779,-€866,- -10%
Vertrek opVrijdag 1 oktober 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Malta »  Mellieha Bay
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Malta ☀ 8 Dagen all inclusive in db Seabank Resort + Spa, Mellieha Bay ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 779,- per persoon ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ TIP zonvakantie Malta - Malta met vertrek op vrijdag 1 oktober 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.3

db Seabank Resort + Spa

Wat een passende naam voor dit jonge 4* All Inclusive hotel. Het hotel db Seabank + Spa in Mellieha Bay ligt vrijwel direct aan het grootste zandstrand van Malta, Ghadira Beach. Dat levert een prachtig uitzicht over de baai op. Grootste trekpleisters zijn de 5 uitstekende à la carte restaurants en het grootste lagune zwembad op Malta. Daar geniet je volop van. Ook de sportfaciliteiten zijn erg in trek. Een potje beachvolleybal of een tochtje met de kano zijn een fijne afwisseling op het ultiem luieren bij het zwembad of op het strand. En met het entertainment team vermaken de kids zich kostelijk.

TIP zonvakantie Malta 🏝️ db Seabank Resort + Spa
TIP zonvakantie Malta 🏝️ db Seabank Resort + Spa
TIP zonvakantie Malta 🏝️ db Seabank Resort + Spa
TIP zonvakantie Malta 🏝️ db Seabank Resort + Spa

Faciliteiten accommodatie

  • Toplocatie: aan zandstrand
  • Maak een tochtje met de kano
  • Eten? Vers, gevarieerd, smaakvol
  • Grootste lagunezwembad op Malta
  • Erkend met duurzaamheidslabel
  • Zorgeloze All Inclusive
  • Erkend met duurzaamheidslabel

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!