Top zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Decameron Tafoukt

Prijs (per persoon)€607,-€1012,- -40%
Vertrek opWoensdag 14 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Marokko ☀ 8 Dagen in Decameron Tafoukt, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 607,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Top zonvakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op woensdag 14 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Decameron Tafoukt

8-daagse Zonvakantie naar Atlantische Kust bij Decameron Tafoukt. Geniet van de Marokkaanse keuken, Met mooie, groene binnentuin, Slippers aan, hop 't strand op, Of plons in het zwembad, Thuis komen in familiekamers, Dansen in de nachtclub & inclusief transfers.. De kamers van Decameron Tafoukt zijn schoon en ruim en elke ochtend geniet je van uitzicht op het zwembad of het strand. Wandel naar het ontbijt en daarna door naar het grote zwembad. Sla je handdoek uit, pak je boek erbij en de vakantie kan beginnen. 's Avonds waag je een dansje in de club van het hotel. Niet jouw ding? Boek dan een fijne massage in het wellnesscentrum.

Top zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Decameron Tafoukt
Top zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Decameron Tafoukt
Top zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Decameron Tafoukt
Top zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Decameron Tafoukt

Vakantie highlights

  • Geniet van de Marokkaanse keuken, Met mooie, groene binnentuin, Slippers aan, hop 't strand op, Of plons in het zwembad, Thuis komen in familiekamers, Dansen in de nachtclub & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Discotheek
  • Fitness,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 14 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!