Heerlijke zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ ROBINSON Agadir

Prijs (per persoon)€762,-€896,- -15%
Vertrek opWoensdag 30 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Marokko ☀ 8 Dagen in ROBINSON Agadir, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 762,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Heerlijke zonvakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op woensdag 30 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.3

ROBINSON Agadir

8-daagse Zonvakantie naar Atlantische Kust bij ROBINSON Agadir. Kids? De tijd van hun leven, Unieke locatie voor watersporten, 5 golfbanen op 20 min. afstand, Exclusieve WellFit-Spa tempel, Marokkaanse thee op het terras, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Náást het koninklijk paleis en pal aan het strand. In ROBINSON Agadir waan je je in een sprookje. Je kamer in de club is heerlijk ruim, de huisgemaakt limo en al het eten onder de zon is All Inclusive. Vanaf de duinen heb je een schitterend uitzicht. En surfers vallen op slag voor de golven van de Atlantische Oceaan. Ook de kids vinden het hier geweldig, want op dit royale resort is er een ROBY Club. Dat wordt zingen, spelen en vriendjes maken! Het betekent óók even met z'n tweeën wegdommelen onder een parasol. Wil je meer actie, dan liggen er vier prachtige golfbanen op nog geen 20 autominuten rijden. En als je dan 's avonds aanschuift voor de culinaire hoogstandjes van ROBINSONs chefs, lonkt de meeslepende avondshow alweer. Welkom bij ROBINSON.

Heerlijke zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ ROBINSON Agadir
Heerlijke zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ ROBINSON Agadir
Heerlijke zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ ROBINSON Agadir
Heerlijke zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ ROBINSON Agadir

Vakantie highlights

 • Kids? De tijd van hun leven, Unieke locatie voor watersporten, 5 golfbanen op 20 min. afstand, Exclusieve WellFit-Spa tempel, Marokkaanse thee op het terras, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Discotheek
 • Tuin
 • Fitness
 • Tennis
 • Sauna
 • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 30 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!