Last minute vakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie

Prijs (per persoon)€498,-€790,- -37%
Vertrek opVrijdag 1 juli 2022
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Centraal Marokko »  Marrakech
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Marokko ☀ 4 Dagen in RIU Tikida Palmeraie, Marrakech ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 498,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Centraal Marokko - Marokko met vertrek op vrijdag 1 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.9

RIU Tikida Palmeraie

4-daagse Zonvakantie naar Centraal Marokko bij RIU Tikida Palmeraie. Showcooking in het restaurant, Ook inclusief: topservice, Sportief tijdens de RiuFit, Lekker luieren aan het zwembad, Met pendelbus zo in het centrum, Hotel met eco-label (fair travel), Lekker zwemmen onder de palmbomen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. De exotische tuinen, de goede All Inclusive formule en de geuren van Marokkaanse gerechten bezorgen je een 1001 nacht gevoel. Dit houd je ook buiten de hotelmuren vast bij bezoek aan de binnenstad van Marrakech met haar kleurrijke, chaotische medina vol kronkelende straatjes. Met de pendelbus ben je er zo. Binnen de muren van RIU Tikida Palmeraie is ook genoeg te beleven. Volg een workshop RIU Art, laat de kleintjes schateren in RIULand of doe een workout bij RIUFit. Natuurlijk met de warme service zoals je bij RIU gewend bent.

Last minute vakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie
Last minute vakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie
Last minute vakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie
Last minute vakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie

Vakantie highlights

  • Showcooking in het restaurant, Ook inclusief: topservice, Sportief tijdens de RiuFit, Lekker luieren aan het zwembad, Met pendelbus zo in het centrum, Hotel met eco-label (fair travel), Lekker zwemmen onder de palmbomen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!