Goedkope vakantie Madeira 🏝️ Porto Mare & The Residence

Prijs (per persoon)€725,-€853,- -15%
Vertrek opDinsdag 19 oktober 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4.5 Sterren appartement
Bestemming Portugal »  Madeira »  Funchal
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Portugal ☀ 8 Dagen in Porto Mare & The Residence, Funchal ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 725,- per persoon ☀ Verblijf in 4.5 sterren appartement ☀ Goedkope vakantie Madeira - Portugal met vertrek op dinsdag 19 oktober 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.2

Porto Mare & The Residence

Bij hotel en appartementen Porto Mare & The Residence in Funchal is de prachtige tuin een ware eye-catcher. Met een oppervlakte van 13000 m2 en meer dan 500 bloem- en plantensoorten, vormt het een oase van rust. Neem een duik in één van de zwembaden. En bedenk ondertussen waar je vanavond een hapje gaat eten. Of wordt het zelf kokkerellen? Alles kan. De wandelpromenade Promenade do Lido die achter het resort ligt is bij uitstek de locatie voor een romantisch avondwandeling. Hier vind je ook het à la carte restaurant Il Basilico. Een aanrader als je dol bent op de Italiaanse keuken. De geluiden van het buitenleven en de fonkelende lichtjes geven je meteen het ultieme vakantie gevoel.

Goedkope vakantie Madeira 🏝️ Porto Mare & The Residence
Goedkope vakantie Madeira 🏝️ Porto Mare & The Residence
Goedkope vakantie Madeira 🏝️ Porto Mare & The Residence
Goedkope vakantie Madeira 🏝️ Porto Mare & The Residence

Faciliteiten accommodatie

  • Erkend met duurzaamheidslabel
  • Dat is nog eens een achtertuin
  • Proef de streek in het restaurant
  • Goed toeven bij het zwembad
  • Iedere gast een vorst
  • Hier staat duurzaamheid centraal

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 19 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!