Korting zonvakantie La Digue 🏝️ Domaine de l'Orangeraie

Prijs (per persoon)€2179,-€2564,- -15%
Vertrek opDinsdag 20 september 2022
Verblijf10 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Seychellen »  La Digue »  La Digue
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Seychellen ☀ 10 Dagen in Domaine de l'Orangeraie, La Digue ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 2179,- per persoon ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting zonvakantie La Digue - Seychellen met vertrek op dinsdag 20 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Domaine de l'Orangeraie

10-daagse Zonvakantie naar La Digue bij Domaine de l'Orangeraie. Luxe krijgt een nieuwe definitie, Kamers met outdoor badkamer, Spa: pure verwennerij, Uitzicht om van te dromen, Levensgenieters opgelet, Culinair à la carte genieten & inclusief transfers.. Je mag dit gerust het meest luxe hotel op La Digue noemen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zien er geweldig uit en liggen tegen de heuvels. Sommige kamers hebben zelfs een prachtige outdoor badkamer en alles is omringd door de natuurlijke omgeving. De Eden Rock Wellness & Spa is het neusje van de zalm: gelegen op de heuveltoppen met een geweldig uitzicht. En dat allemaal op slechts 3 minuten fietsen in de haven van La Digue.

Korting zonvakantie La Digue 🏝️ Domaine de l'Orangeraie
Korting zonvakantie La Digue 🏝️ Domaine de l'Orangeraie
Korting zonvakantie La Digue 🏝️ Domaine de l'Orangeraie
Korting zonvakantie La Digue 🏝️ Domaine de l'Orangeraie

Vakantie highlights

  • Luxe krijgt een nieuwe definitie, Kamers met outdoor badkamer, Spa: pure verwennerij, Uitzicht om van te dromen, Levensgenieters opgelet, Culinair à la carte genieten & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fietsverhuur,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 20 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!