Goedkoop op vakantie Andalusië 🏝️ Best Sabinal

Prijs (per persoon)€382,-€670,- -43%
Vertrek opDinsdag 4 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Andalusië »  Roquetas de Mar
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Spanje ☀ 8 Dagen in Best Sabinal, Roquetas de Mar ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 382,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op vakantie Andalusië - Spanje met vertrek op dinsdag 4 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Best Sabinal

8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij Best Sabinal. Favoriet in de Spaanse zon, Omgeven door chiringuito's, Pootje baden in zee, Oogjes dicht in de wellness, Borrelen op je eigen balkon, Service met een glimlach & inclusief transfers.. Best Sabinal is een heerlijk vakantieadres in Roquetas de Mar. Dat kan ook niet anders met zo'n mooi strand voor de deur. Zodra je de gordijnen opentrekt, vallen de zonnestralen je hotelkamer binnen. Wat zijn de plannen voor vandaag? Lekker lui op een ligbed met de zon op je huid. De chiringuito's op het strand nodigen uit voor een hapje en verfrissend drankje. Gun jezelf een middagje spa of zoek de Spaanse gezelligheid op in het centrum.

Goedkoop op vakantie Andalusië 🏝️ Best Sabinal
Goedkoop op vakantie Andalusië 🏝️ Best Sabinal
Goedkoop op vakantie Andalusië 🏝️ Best Sabinal
Goedkoop op vakantie Andalusië 🏝️ Best Sabinal

Vakantie highlights

  • Favoriet in de Spaanse zon, Omgeven door chiringuito's, Pootje baden in zee, Oogjes dicht in de wellness, Borrelen op je eigen balkon, Service met een glimlach & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 4 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!