Ultieme vakantie Costa Dorada 🏝️ Estival Centurion Playa 8 Dagen €516,-

Prijs (per persoon)€516,-€614,- -16%
Vertrek opDonderdag 13 april 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Dorada »  Cambrils
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

SALE vakantie Spanje ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Estival Centurion Playa, Cambrils ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 516,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Ultieme vakantie Costa Dorada - Spanje met vertrek op donderdag 13 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

Estival Centurion Playa

Door de boulevard gescheiden van het mooie zandstrand, winkels en restaurants op slechts enkele minuten lopen en het centrum van Cambril op ca. 2,5 km.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 13 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!