TIP zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Grand Azur

Prijs (per persoon)€632,-€929,- -32%
Vertrek opMaandag 10 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Lycische Kust »  Marmaris
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Turkije ☀ 8 Dagen in TUI BLUE Grand Azur, Marmaris ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 632,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ TIP zonvakantie Lycische Kust - Turkije met vertrek op maandag 10 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

TUI BLUE Grand Azur

8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij TUI BLUE Grand Azur. Nieuwe TUI BLUE in Marmaris, Een écht 5-sterren hotel, Iedere dag weer heerlijk eten, Helemaal zen in de wellness, Tropische sfeer in de tuin, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Een luxe hotel met klasse. Dat is TUI BLUE Grand Azur. Dit elegante hotel aan de boulevard van Marmaris heeft een toplocatie. De serene ambiance is een aangename verrassing als je het hotel binnenstapt. Een compleet andere ervaring als je terugkomt na een middagje in het centrum van Marmaris. Pamper jezelf met een bezoekje aan de sauna. Je bent hier in goede handen. En 's avonds reserveer je een tafeltje in het Levante à la carte restaurant. Zowel het eten als het uitzicht zijn fe no me naal!

TIP zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Grand Azur
TIP zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Grand Azur
TIP zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Grand Azur
TIP zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Grand Azur

Vakantie highlights

  • Nieuwe TUI BLUE in Marmaris, Een écht 5-sterren hotel, Iedere dag weer heerlijk eten, Helemaal zen in de wellness, Tropische sfeer in de tuin, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!