Geweldige zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ Baia Kemer Club

Prijs (per persoon)€883,-€960,- -8%
Vertrek opWoensdag 12 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Turkse Rivièra »  Kemer
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Turkije ☀ 8 Dagen in Baia Kemer Club, Kemer ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 883,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Geweldige zonvakantie Turkse Rivièra - Turkije met vertrek op woensdag 12 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Baia Kemer Club

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Baia Kemer Club. Totaal gerenoveerd hotel, Met gloednieuwe glijbanen, Veel laagbouw in natuurlijke omgeving, Groen groener groenst, Neem je snorkelset mee, En ontdek de onderwaterwereld & inclusief transfers.. De natuur staat centraal in Baia Kemer Club aan de Turkse Rivièra. Overal vind je natuurlijke elementen terug in de gerenoveerde kamers, de restaurants en uiteraard de omgeving zelf. Het is heerlijk een wandeling te maken over het resort, met het Taurus gebergte op de achtergrond. De kamers van Baia Kemer Club liggen verspreid op het park en zijn gerenoveerd volgens de laatste trends. Ook kan je een gloednieuw glijbanenpark verwachten, voor oneindig veel glijplezier voor de kleine én grote gasten onder ons. Dat is pas genieten in Turkije met de hele familie!

Geweldige zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ Baia Kemer Club
Geweldige zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ Baia Kemer Club
Geweldige zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ Baia Kemer Club
Geweldige zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ Baia Kemer Club

Vakantie highlights

  • Totaal gerenoveerd hotel, Met gloednieuwe glijbanen, Veel laagbouw in natuurlijke omgeving, Groen groener groenst, Neem je snorkelset mee, En ontdek de onderwaterwereld & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Discotheek
  • Roomservice
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 12 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!