Goedkoop op vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Club Calimera Serra Palace

Prijs (per persoon)€649,-€822,- -21%
Vertrek opWoensdag 12 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Turkse Rivièra »  Side
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Turkije ☀ 8 Dagen in Club Calimera Serra Palace, Side ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 649,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op vakantie Turkse Rivièra - Turkije met vertrek op woensdag 12 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.8

Club Calimera Serra Palace

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Club Calimera Serra Palace. Kids de tijd van hun leven, Grandioos aquapark, Je slaapt in een ruime, frisse kamer, Lekker wandelen door de groene tuin, Potje tennis met uitzicht op zee, 's Avonds genieten van de shows & inclusief transfers.. Het ruim opgezette resort Club Calimera Serra Palace is een populaire keuze van onze gasten, en dat is niet verwonderlijk. Dit hotel ligt direct aan het strand van Side en de ruime kamers liggen in gebouwen verspreid in de grote, groene tuin. Het waanzinnige aquapark is voor de kids echt een waterpret walhalla. Je ziet ze de hele dag niet meer. Kan jij lekker kiezen net waar je zin in hebt. Even rustig een boekje lezen vandaag? Kies dan voor de relax pool, lekker in alle rust zonnebaden. Zin in wat actie? Even verderop begint net de aqua aerobics. Het animatieteam zorgt er hier namelijk voor dat je geen moment verveelt. Zo worden er ook geregeld thema avonden georganiseerd en 's avonds kijk je naar een spetterende show. Maar pas op, wanneer je eenmaal hier in Turkije bent aangekomen, willen de kinderen echt nooit meer naar huis!

Goedkoop op vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Club Calimera Serra Palace
Goedkoop op vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Club Calimera Serra Palace
Goedkoop op vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Club Calimera Serra Palace
Goedkoop op vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Club Calimera Serra Palace

Vakantie highlights

  • Kids de tijd van hun leven, Grandioos aquapark, Je slaapt in een ruime, frisse kamer, Lekker wandelen door de groene tuin, Potje tennis met uitzicht op zee, 's Avonds genieten van de shows & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 12 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!