Goedkope vakantie Ameland 2024

Ameland 1734468 pixabay

Goedkope strandvakantie Ameland boeken? De goedkoopste last minute Ameland vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minutes ✓all inclusive hotels

Strandvakantie aanbiedingen ameland

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Binnenkort een goedkope vakantie naar de waddeneilanden? Wij verzamelen de beste last minute deals voor de mooiste strandvakantie op ameland. Een last minute vakantie is een vakantie met vertrek binnen 6 weken. Wil je op vakantie binnen een paar weken of zelfs al binnen 1 week op vakantie? Dan is een super last minute aanbieding ameland wat voor jou. Ben je echt spontaan? En wil je een vakantie vertrek morgen? Dan kan je vandaag een last second vakantie deal ameland boeken en morgen al weg!

Ben je gericht op zoek een vakantie ameland te boeken met een specifieke reisdatum? Of ben je gebonden aan de schoolvakanties? Onze partner reisorganisaties hebben voor elke datum en iedere schoolvakantie periode de mooiste en goedkoopste vakanties naar ameland. Vrijwel elke datum kan worden gekozen. Je kan ook de optie "flexibele vertrekdatum" selecteren. De vakantievergelijker toont je dan ook vakanties met een vertrekdatum 1 of 2 dagen eerder of later.

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
12°C 0mm
11m/s 86% 100%
14 april
11°C / 8°C
licht bewolkt
15 april
9°C / 7°C
matige regen
16 april
8°C / 7°C
lichte regen
17 april
7°C / 7°C
lichte regen
18 april
7°C / 5°C
lichte regen
19 april
9°C / 7°C
lichte regen
20 april
11°C / 9°C
bewolkt
21 april
10°C / 9°C
lichte regen
22 april
10°C / 7°C
lichte regen
23 april
8°C / 7°C
bewolkt
24 april
8°C / 7°C
half bewolkt
25 april
8°C / 5°C
matige regen

Actief op Ameland

Het eiland Ameland biedt gelegenheid voor een heerlijk actieve vakantie. Je kan hier deelnemen aan allerlei activiteiten. Heerlijk ontspannen en genieten van de natuur en de dorpen op het eiland of het strand en de zee, kan hier natuurlijk ook. De stranden van Ameland zijn schoon en veilig. Al 28 jaar op rij heeft Ameland een Blauwe vlag voor haar stranden gekregen. Wanneer je verblijft in een hotel, op een vakantiepark of camping op Ameland, dan weet je dat zorgeloos kunt genieten van de stranden.

Op het eiland kunt de meest uiteenlopende activiteiten bedrijven. Van wandelen, fietsen en paardrijden, tot zweefvliegen en parachutespringen. Op Ameland is niets te gek. Er worden ook excursies aangeboden op het eiland. Niet alleen kan je het Wad of het strand op, ook zijn er culturele excursies en natuurexcursies op het eiland.

Een overtocht naar Ameland kost in de zomer periode bijna 15 euro, per volwassene. Voor kinderen zijn er gereduceerde tarieven. De allerkleinsten, tot 3 jaar oud, reizen gratis. Ga je met je auto, dan kost een overtocht Ameland bijna 100 euro extra. Het tarief voor een auto exclusief inzittenden is in de zomer ruim 95 euro.

Uitgaan op Ameland

In de 4 dorpen op het eiland zijn diverse restaurantjes, waar je overdag heerlijk een terrasje kunt pakken en een hapje eten. In de avond zijn er in de dorpen Nes en Hollum ook cafés en discotheken, waar je tot in de late uurtjes kunt uitgaan.