Goedkope vakantie Terschelling 2024

Terschelling 2782216 pixabay

Goedkope strandvakantie Terschelling boeken? De goedkoopste last minute Terschelling vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minutes ✓all inclusive hotels

Strandvakantie aanbiedingen terschelling

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Binnenkort een goedkope vakantie naar de waddeneilanden? Wij verzamelen de beste last minute deals voor de mooiste strandvakantie op terschelling. Een last minute vakantie is een vakantie met vertrek binnen 6 weken. Wil je op vakantie binnen een paar weken of zelfs al binnen 1 week op vakantie? Dan is een super last minute aanbieding terschelling wat voor jou. Ben je echt spontaan? En wil je een vakantie vertrek morgen? Dan kan je vandaag een last second vakantie deal terschelling boeken en morgen al weg!

Ben je gericht op zoek een vakantie terschelling te boeken met een specifieke reisdatum? Of ben je gebonden aan de schoolvakanties? Onze partner reisorganisaties hebben voor elke datum en iedere schoolvakantie periode de mooiste en goedkoopste vakanties naar terschelling. Vrijwel elke datum kan worden gekozen. Je kan ook de optie "flexibele vertrekdatum" selecteren. De vakantievergelijker toont je dan ook vakanties met een vertrekdatum 1 of 2 dagen eerder of later.

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
8°C 11mm
10m/s 64% 100%
26 april
8°C / 6°C
lichte regen
27 april
11°C / 7°C
bewolkt
28 april
13°C / 10°C
lichte regen
29 april
13°C / 10°C
lichte regen
30 april
13°C / 10°C
lichte regen
1 mei
14°C / 11°C
lichte regen
2 mei
11°C / 11°C
bewolkt
3 mei
11°C / 10°C
matige regen
4 mei
12°C / 11°C
lichte regen
5 mei
11°C / 10°C
lichte regen
6 mei
12°C / 9°C
matige regen
7 mei
10°C / 9°C
lichte regen

Tot rust komen op Terschelling

Terschelling is een heerlijk ontspan eiland. Hier kan je lekker rustig aan doen en genieten van wel verdiende rust. Het eiland heeft een prachtige natuur en heerlijke stranden. Ook kan je hier prima genieten van de cultuur en de uitgaansgelegenheden.

Terschelling heeft heerlijke plekken om te verblijven. Of je nu in een hotel, vakantiehuis of op een camping op Terschelling verblijft. Op dit eiland is de perfecte accommodatie voor je te vinden, vanaf waar je het eiland kunt verkennen. Met mooi weer kan je genieten op het strand en de zee of van de verschillende bezienswaardigheden op het eiland, zoals de Brandaris.

Er valt genoeg te ontdekken. Je kan hier heerlijk fietsen en wandelen door de natuur. Er zijn een visserijmuseum, een geschiedkundig museum en een landbouwmuseum met kinderboerderij op het eiland. Dit geeft je de gelegenheid de cultuur van het eiland te ontdekken.

De veerdienst naar Terschelling duurt ongeveer 2 uren. Neemt je de sneldienst, dan ben je al in 3 kwartier op het eiland. Voor een volwassene kost een overtocht naar Terschelling en terug bijna 28 euro per persoon. Met de sneldienst kost een retour overtocht Terschelling bijna 23 euro.

Uitgaan op Terschelling

In de verschillende dorpen op het eiland zijn strandtenten, restaurants, bars en cafés te vinden. Ook zijn er sfeervolle discotheken of een bar-dancing te vinden. De dorpen West Terschelling en Midsland zijn het grootst. Hier zijn ook de meeste uitgaansgelegenheden.