Goedkope vakantie Vlieland 2024

Vlieland 1585949 pixabay

Goedkope strandvakantie Vlieland boeken? De goedkoopste last minute Vlieland vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minutes ✓all inclusive hotels

Strandvakantie aanbiedingen vlieland

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Binnenkort een goedkope vakantie naar de waddeneilanden? Wij verzamelen de beste last minute deals voor de mooiste strandvakantie op vlieland. Een last minute vakantie is een vakantie met vertrek binnen 6 weken. Wil je op vakantie binnen een paar weken of zelfs al binnen 1 week op vakantie? Dan is een super last minute aanbieding vlieland wat voor jou. Ben je echt spontaan? En wil je een vakantie vertrek morgen? Dan kan je vandaag een last second vakantie deal vlieland boeken en morgen al weg!

Ben je gericht op zoek een vakantie vlieland te boeken met een specifieke reisdatum? Of ben je gebonden aan de schoolvakanties? Onze partner reisorganisaties hebben voor elke datum en iedere schoolvakantie periode de mooiste en goedkoopste vakanties naar vlieland. Vrijwel elke datum kan worden gekozen. Je kan ook de optie "flexibele vertrekdatum" selecteren. De vakantievergelijker toont je dan ook vakanties met een vertrekdatum 1 of 2 dagen eerder of later.

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
8°C 11mm
10m/s 64% 100%
26 april
8°C / 6°C
lichte regen
27 april
11°C / 7°C
bewolkt
28 april
13°C / 10°C
lichte regen
29 april
13°C / 10°C
lichte regen
30 april
13°C / 10°C
lichte regen
1 mei
14°C / 11°C
lichte regen
2 mei
11°C / 11°C
bewolkt
3 mei
11°C / 10°C
matige regen
4 mei
12°C / 11°C
lichte regen
5 mei
11°C / 10°C
lichte regen
6 mei
12°C / 9°C
matige regen
7 mei
10°C / 9°C
lichte regen

Ontspannen op Vlieland

Het kleine Waddeneiland Vlieland is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg in Nederland of een vakantie in eigen land. Je kunt hier heerlijk ontspannen in de natuur en allerlei leuke dingen doen. Wandel of fiets door de natuur, ga paardrijden of power-kiten op het strand, maak excursies over het eiland met lokale gidsen, ga mee met zeehondentochten voor de kust of doe aan strand-yoga. Uiteraard kun je natuurlijk gewoon heerlijk zonnebaden op het strand van de Waddenzee of de Noordzee, tijdens deze rustige zonvakantie in Nederland. Wil je even een dagje iets anders, dan zijn er ook musea te bezoeken en bezienswaardigheden te bewonderen. Verder worden er gedurende het jaar evenementen georganiseerd, zoals "Here Comes the Summer" in mei en het 3-daagse muziekfestival "Into the Great Wide Open" in september.

Uitgaan op Ameland

Lekker dineren, een drankje drinken en genieten van muziek en dans. Natuurlijk kan dit ook op Vlieland. Op het eiland bevindt zich één dorp, waardoor de restaurants, bars, café's en andere uitgaansgelegenheden zich gemakkelijk dicht bij elkaar bevinden. Er zijn diverse leuke en gezellige restaurants en cafés waar je gezellig kunt zitten eten of een drankje drinken en dansen, tot in de late uurtjes. Concerten bij kaarslicht, bowlen en een bezoek aan de escape-room horen ook tot de mogelijkheden.