✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Aruba 2647601 Pixabay
Druif Beach, Aruba, Caribbean
Tamarijn Aruba All Inclusive
4 Sterren, All inclusive
9 dagen voor € 1589,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 14 december 2019
korting: 24%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Kras
9,1

Hotel aan het strand, uitzicht over zee, uitstekende service en natuurlijk heerlijk weer. Vlieg per 14 december naar de Caribbean voor een last minute Aruba all inclusive zonvakantie en relax in Caribische sferen van je verblijf in het luxe 4 sterren Tamarijn Aruba All Inclusive hotel. Dit mooie hotel scoort maar liefst een 9,1 in de klantwaardering en wanneer je nu boekt, krijg je zelfs € 500,- korting per persoon!

Boek nu met korting

Geen € 2089,- maar slechts

€ 1589,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Winterzon vakantie Aruba

In de Caribbean vind je vele mooie bestemmingen voor een heerlijke vakantie. In december geniet je van een heerlijke winterzon vakantie Aruba in het 4 sterren Tamarijn Aruba All Inclusive hotel. Het hotel staat direct aan het strand, heeft mooie kamers met uitzicht over zee en uiteraard zijn er top voorzieningen, waaronder een wellness center. Er zijn zelfs 10 restaurants en 8 bars aanwezig. Je verblijft hier op basis van ultra all inclusive, waarmee je optimaal kunt genieten van deze all inclusive winterzon vakantie Aruba!