✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Snorkelen 2571281 Pixabay
Marsa Alam, Egypte
Snorkelvakantie vanaf € 615,-
All inclusive Egypte
Op = Op
Reisaanbieder: D-Reizen

All inclusive zonvakantie Egypte. Vlieg per 28 december naar Egypte voor een ontspannende vakantie aan het strand van de Rode Zee. Verblijf 11 dagen in het 4 sterren Hotel Jolie Beach Resort Marsa in Marsa Alam en relax aan het zwembad, in de wellness, op het strand of tijdens het snorkelen voor de kust. Begin ontspannen aan het nieuwe jaar met deze ontspannende all inclusive nieuwjaars snorkelvakantie Egypte.

Boek nu met korting

Op = Op

All inclusive Egypte
pak deze deal
*disclaimer

Snorkelvakantie Egypte

 Met mooie koraalriffen voor de kust, zijn de zonbestemmingen aan de Rode Zee kust, zoals Marsa Alam uitstekende bestemmingen voor een Snorkelvakantie Egypte. Met mooie all inclusive hotels aan de kust, met tal van goede voorzieningen, zoals wellness en sport gelegenheden, kun je hier heerlijk ontspannen. Hotel Jolie Beach Resort Marsa beschikt tevens over een privé strand, waar je ook in januari met temperaturen in de 20 graden, lekker van kunt genieten. Ga, lekker snorkelen voor de kust, relax op het strand of in het resort, tijdens deze heerlijke snorkelvakantie in Egypte.