✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Albufeira 3450332 Pixabay
Albufeira, Algarve, Albufeira
TIME TO SMILE Balaia Senses
4 Sterren
8 dagen voor € 199,- p.p.
Vertrek: maandag, 4 november 2019
korting: 44%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI
9,0

Boek een winterzon vakantie Portugal en verblijf in november in een goedkoop appartement in Albufeira. Je verblijft in het 4 sterren TIME TO SMILE Balaia Senses, dat pas sinds september 2018 geopend is. Het appartementenhotel staat net buiten Albufeira op een mooie locatie met een prachtig uitzicht. Hier kom je helemaal tot rust. Je bent vanuit hier gemakkelijk en snel in het centrum van Albufeira en Olhos d'Aqua. Geniet hier van een heerlijke winterzonvakantie in Portugal.

Boek nu met korting

Geen € 359,- maar slechts

€ 199,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope vakantie Algarve

Ook in november boek je een goedkope vakantie naar de Algarve. Met een heerlijk mild klimaat zijn de temperaturen hier erg aangenaam. Overdag kun je heerlijk ontspannen bij het appartement of trek naar Olhos d'Agua, Albufeira of één van de stranden. Ook de natuur hier nodigt uit om heerlijk te wandelen. In het bruisende Albufeira vind je tal van gezellige restaurants met terrasjes en andere leuke uitgaansgelegenheden. Wil je actief zijn, dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een rondje gold op de nabij gelegen golfbaan. In Albufeira vind je volop gelegenheid om je te vermaken. Met deze mooie aanbieding reis je al naar Albufeira voor slechts €199,- per persoon!