Vakantiedeal vakantie Curacao ūüŹĚÔłŹ¬†9 Dagen logies Dolphin Suites

Prijs (per persoon)€1269,-€1787,- -29%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 27 mei 2024
Verblijf9 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Curacao »  Curacao »  Mambo Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Ongelooflijke aanbieding vakantie Curacao. 9 Dagen logies in Dolphin Suites, Mambo Beach. Geen € 1787,- maar slechts € 1269,-  (per persoon). Vakantiedeal vakantie Curacao - Curacao met vertrek op maandag 27 mei 2024 ‚ėĬ†Inclusief vlucht en transfer ‚ėĬ†Kindvriendelijk ‚ėĬ†Verblijf in 3 sterren appartement ‚ėĬ†Nu veilig boeken bij TUI!

8.1

Klein & fijn 3* Curacao - Curacao € 1269,- „Äźmindervalide faciliteiten„ÄĎ

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Dolphin Suites. Kleinschalig en persoonlijk & inclusief transfers.. Op naar je zonvakantie op Curacao. Verblijf bij Dolphin Suites bij Mambo Beach. Het zwembad en de ligbedden staan al voor je klaar. En het strand? Die vind je op loopafstand van het hotel. Dus relaxen komt zeker goed tijdens je vakantie hier. Maar eerst is het tijd voor het ontbijt. Daarvoor schuif je aan bij Reefs Cafe & Co, waar je overigens ook geniet van een heerlijke lunch. Wat een goed begin van je dag. Dolphin Suites wil dat een zonvakantie Curacao voor iedereen in het teken van ontspanning staat. Daarom is heel het resort rolstoeltoegankelijk. Van de douchestoel in de ruime kamers tot de liften en speciaal rolstoelvervoer. Ook de stijlvolle Deluxe kamers en appartementen in de nieuwe hotelvleugel zijn volledig rolstoeltoegankelijk. En is het tijd om een hapje te eten? Ga op pad en laat je culinair verrassen bij de restaurants op Mambo Beach.

Klein & fijn 3* Curacao - Curacao € 1269,- „Äźmindervalide faciliteiten„ÄĎ
Klein & fijn 3* Curacao - Curacao € 1269,- „Äźmindervalide faciliteiten„ÄĎ
Klein & fijn 3* Curacao - Curacao € 1269,- „Äźmindervalide faciliteiten„ÄĎ
Klein & fijn 3* Curacao - Curacao € 1269,- „Äźmindervalide faciliteiten„ÄĎ

Vakantie highlights

  • Kleinschalig en persoonlijk & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!