Super last minute deal zonvakantie Curacao ⛱️ 9 Dagen logies Papagayo Beach Hotel

Prijs (per persoon)€1180,-€1532,- -23%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 13 juni 2024
Verblijf9 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Curacao »  Curacao »  Jan Thiel Baai
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Ultra last minute zonvakantie Curacao. 9 Dagen logies in Papagayo Beach Hotel, Jan Thiel Baai. Geen € 1532,- maar slechts € 1180,-  (per persoon). Super last minute deal zonvakantie Curacao - Curacao met vertrek op donderdag 13 juni 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.5

Zonvakantie 4* Curacao € 1180,- ✓ vertrek 13 juni 2024

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Papagayo Beach Hotel. Op zoek naar hip en luxe? & inclusief transfers.. Meteen naast de hippe Papagayo Beach Club ligt het unieke Papagayo Beach Hotel. De eigenaren hebben architect Cees den Heijer binnengehaald en dit gecombineerd met de coolste technische snufjes en luxe designspullen. Denk licht remote om de sfeer te bepalen, inloop regendouche voor een rise and shine start van de dag… Hoe hip kan een hotel zijn! Vanaf een riant balkon kijk je uit over de tropische tuin met het strand van Jan Thiel binnen handbereik. Pak een strandlaken van het hotel mee en vlij neer op een van de witte loungebedden. Klaar voor een Blue Curacao cocktail?

Zonvakantie 4* Curacao € 1180,- ✓ vertrek 13 juni 2024
Zonvakantie 4* Curacao € 1180,- ✓ vertrek 13 juni 2024
Zonvakantie 4* Curacao € 1180,- ✓ vertrek 13 juni 2024
Zonvakantie 4* Curacao € 1180,- ✓ vertrek 13 juni 2024

Vakantie highlights

  • Op zoek naar hip en luxe? & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 13 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!