Heerlijke vakantie Curacao 🏝️ 9 Dagen logies Trupial Inn Hotel

Prijs (per persoon)€829,-€1049,- -21%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 20 mei 2024
Verblijf9 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Curacao »  Curacao »  Willemstad
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Beste deal vakantie Curacao. 9 Dagen logies in Trupial Inn Hotel, Willemstad. Geen € 1049,- maar slechts € 829,-  (per persoon). Heerlijke vakantie Curacao - Curacao met vertrek op maandag 20 mei 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.6

Last minute 3* Curacao € 829,- ▷ restaurant(s), zwembad

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Trupial Inn Hotel. Pak de shuttleservice naar zee & inclusief transfers.. “Bon dia!” De vrolijke hotelmanager van hotel Trupial Inn zwaait naar de Nederlandse gasten die aan de borrel zitten op hun veranda. De pastelkleurige huisjes zijn rustig gelegen én toch ligt de gezelligheid van Willemstad binnen handbereik. Je pakt de gratis shuttlebus en staat binnen no time midden in Punda of met je voeten in het fijne zand van Mambo Beach. Na een dag op pad is niets zo fijn om rustig bij te komen op een loungebedje bij het zwembad. Vanavond hoef je de deur niet meer uit want het Italiaanse restaurant Rosso biedt een uitgebreide en zeer smakelijke menukaart. Optioneel een auto bij huren tijdens een verblijf op Curacao? Zie TIP! voor meer informatie.

Last minute 3* Curacao € 829,- ▷ restaurant(s), zwembad
Last minute 3* Curacao € 829,- ▷ restaurant(s), zwembad
Last minute 3* Curacao € 829,- ▷ restaurant(s), zwembad
Last minute 3* Curacao € 829,- ▷ restaurant(s), zwembad

Vakantie highlights

  • Pak de shuttleservice naar zee & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 20 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!