Koffers vol korting op een zonvakantie Frans St Maarten ⛱️ 9 Dagen logies ontbijt Palm Court Résidence

Prijs (per persoon)€1732,-€2138,- -19%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 14 mei 2024
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Sint Maarten »  Frans St Maarten »  Orient Bay
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Last minute zonvakantie Sint Maarten. 9 Dagen logies ontbijt in Palm Court Résidence, Orient Bay. Geen € 2138,- maar slechts € 1732,-  (per persoon). Koffers vol korting op een zonvakantie Frans St Maarten - Sint Maarten met vertrek op dinsdag 14 mei 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.1

Last minute 4* Frans St Maarten - Sint Maarten € 1732,- 【TUI】

9-daagse Zonvakantie naar Frans St Maarten bij Palm Court Résidence. Kleinschalig hotel, Wakker worden met fluitende vogels, Ontbijten in de tropische tuin, Chillen in de hangmat, Vrolijk en kleurrijke kamers, Orient Beach om de hoek & inclusief transfers.. Welkom in dit kleinschalige, kleurrijke hotel op Sint Maarten. Je voelt je snel thuis door het vriendelijke personeel. Ook heeft het hotel een toplocatie. Het strand is om de hoek, er zijn gezellige restaurants in de buurt en de rest van het eiland is goed bereikbaar. Elke ochtend word je ontspannen wakker met de fluitende vogels en geniet je daarna van een goed ontbijt. Wordt het daarna chillen in de hangmat of een dagje strand? Orient Beach is een populair strand met prachtig helder water. En vanwege de wind is het ook geliefd bij watersporters.

Last minute 4* Frans St Maarten - Sint Maarten € 1732,- 【TUI】
Last minute 4* Frans St Maarten - Sint Maarten € 1732,- 【TUI】
Last minute 4* Frans St Maarten - Sint Maarten € 1732,- 【TUI】
Last minute 4* Frans St Maarten - Sint Maarten € 1732,- 【TUI】

Vakantie highlights

  • Kleinschalig hotel
  • Wakker worden met fluitende vogels
  • Ontbijten in de tropische tuin
  • Chillen in de hangmat
  • Vrolijk en kleurrijke kamers
  • Orient Beach om de hoek & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 14 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!